A Kompel Kft. Budapesten, 1999-ben nyitotta meg raktár- és kereskedelmi bázisát.
Importáló és forgalmazó kis-, és nagykereskedés, kényelmes vásárlási és parkolási lehetőséggel várja ügyfeleit Kőbányán, a Vaspálya utca 20/A. számú üzletében (parkolás a Kelemen utca felől).

Kezdetben a Kompel Kft. elsősorban elektromos fogyasztási berendezéseket importált. 
A belső piaci átalakulás miatt, (a multinacionális nagyvállalatok magyarországi térhódítása folytán) az átformált piaci igényeknek megfelelően a Kompel Kft. átállt a még ki nem használt piaci rések betöltésére.

Telefonon keresztül, vagy üzletünkben személyesen kollégáink azonnali szaktanácsadással segítenek Önnek kiválasztani az igényének megfelelő terméket. Üzletünk bemutatótermében pedig megtekintheti ezeket a készülékeket.

Elektromos és elektronikus termékeket forgalmaz országosan  ipari és lakossági felhasználók számára.

TERMÉKCSALÁDJAINK

Klíma tartozékok és kiegészítők - Kompel Kft. - Budapest

Klíma tartozékok

Esztétikus megjelenés, klíma dekorcsatornák, műanyag és sárgaréz idomok, csövek, konzolok és kondenzvíz szivattyúk profi szerelőknek.

Klíma tartozékok és kiegészítők - Kompel Kft. - Budapest

Elektromos fűtés

A termékek energiatakarékosak,és környezetbarátok is. Befűthet vele akár bel-, vagy kültéren is. Azonnal melegítenek és gazdaságos a használatuk.

Klíma tartozékok és kiegészítők - Kompel Kft. - Budapest

Légtechnika

Biztosítjuk akár komplett légtechnikai kivitelezések anyagszükségleteit is. Termoventilátorok, légfüggönyök, hővisszanyerők és  fan-coilok is megtalálhatóak termékeink között.

Klíma tartozékok és kiegészítők - Kompel Kft. - Budapest

Szivattyúvezérlés

Professzionális szivattyú-, és folyadékszint szabályozó termékek a háztartási felhasználástól az ipari célokig. Széles termékskálánknak köszönhetően a legegyszerűbb feladatoktól kezdve komplex vezérlésekig megoldást talál.

Klíma tartozékok és kiegészítők - Kompel Kft. - Budapest

Rovarcsapda

Az UV fénycsöves elektromos rovarcsapdák, ventilátoros, nagyfeszültségű és ragasztó papíros kivitelben is megtalálhatóak cégünk termékei között.

A fő profilokhoz kapcsolódó kiegészítő termékek rendkívül széles skálájával biztosítjuk komplett kivitelezések teljes körű anyagszükségleteit is.

A cég megerősödését  az eredményes munkán túl a magyar piacon nagyban elősegítette néhány beszállító/gyártó termékeinek kizárólagos forgalmazási joga. 
Az értékesítés területi képviselők hálózatán keresztül történik, öt virtuális részre osztották fel az országot, hogy a lehető legjobban optimalizálják a közös munka egymást erősítő hatását.
Képviselőink és műszaki irodánk magas szakmai felkészültsége, precizitása segíti vevőinket a számukra leginkább megfelelő termék kiválasztásában.

A termékek forgalmazása Magyarországon széles körű, megrendelőink elsősorban nagyobb kivitelező cégekvállalkozók,épületgépészek az ipari szellőztetés területén, illetve a fűtés és a többi termékcsalád tekintetében a disztribútorok viszonteladói hálózatán, szerelőkön és végfelhasználókon keresztül zajlik.

Küldetésünknek tekintjük, hogy az általunk forgalmazott valamennyi termék kiváló minőséget, hosszú távú előnyöket és maximális biztonságot nyújtson az ipari és lakossági felhasználás során egyaránt.

A Kompel Kft. által forgalmazott termékek kizárólagosan európai eredetűek, ez a garancia arra, hogy a minőségi problémák kockázata gyakorlatilag nullára csökken.

Importőri tevékenységeink mellett szerviz is üzemel telephelyünkön. Áramlásérzékelők javításától kezdve a nyomáskapcsolókon át a frekvenciaváltókig szervízvezető kollégánk magas szakmai tapasztalattal és tudással áll az Ön rendelkezésére. Minden általunk forgalmazott termék szervizelését ellátjuk.

Vásárlóink szívesebben választják megfelelő áron a jó minőséget és a biztonságot.